Stillbildsplåtning och restaurangmys med älsklingen

Datum: 2011-11-08 Tid: 22:06:02
Onsdag 2/11-11

Eftersom det blev rätt sent igår kväll framför tv´n så fick det bli sovmorgon i morse. Riktigt skönt att få en skön sömn, slippa stressa på morgonen osv innan det var dags att åka och jobba. Klockan 12.15 infann jag mig i studion där vi skulle jobba med en stillbildsfotografering för Vällingby Köpcentrum.
Idag var det bara 2 barn som skulle sminkas/fixas i håret så det var snabbt fixat. Det var ett sött och gulligt syskonpar som var van vid detta (hade gjort en hel del liknande jobb innan) så fotograferingen gick mycket bra. Och efter 3 timmar så var det tack och hej då för den här gången.



När jag var klar för dagen så kom älsklingen och mötte upp mig vid Mariatorget. Tog en lång och skön höstpromenad ner till Gallerian där vi stannade till för att äta varsin glass. Åt så klart glassen från vårat favoritställe "Montis", mums vad gott! Vi börjar med efterrätten ;)

På vägen till restaurangen så blev det några shoppingstopp och vid 18.00 så anlända vi till restaurang "Villaggio" på Östermalm.

Supertrevlig toalett med fina handdukar och tända ljus, sånt gillar jag ;)





Tur att vi var där i bra tid, lite folk men precis innan vi skulle gå så blev det fullsatt och ett stort sällskap med japaner dök upp och ojoj vilket surr det blev då ;)



Förrätt: Karl-johan soppa med halstrade pilgrimsmusslor på en blomkålspure



Efter lite vin och öl så snurrade det till hos både mig och älsklingen, men vi hade en underbar, mysig, trevlig och romantsik kväll tillsammans ;)





Min varmrätt: Hummer, ricotta, basilika och mascarponefylld pasta med en krämig hummersås.



Magnus varmrätt: Lång pasta med scampi, vongole, blåmusslor, vitt vin, lök, spansk peppar, persilja, knivmusslor riven bottarga och vitlök



Vilket trevligt ställe, mycket bra service, snygg inredning, fräscht och helt fantastisk mat. Hit kan jag verkligen rekommendera alla som älskar italiensk mat att gå. Jag kommer absolut att gå hit fler gånger.

När vi kom hem så blev det en massa mys och sen väntade sängen. Jag ska ju upp och jobba tidigt imorgon, vilket jag inte tänkte på när jag drack en massa vin och cider på restaurangen ;) Men trevligt hade jag och det är ju det viktigaste ;)

Imorgon är det reklamfilmsinspelning som står på schemat....



Kommentarer
Postat av: Anna Jonsson

Ser jätte mysigt ut!!! Roligt att du lägger upp bilder:) Ni e så fina!!! Puss puss...

2011-11-14 | 14:59:39
URL: http://trettipluss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback