Tröttmössa idag.......

Datum: 2011-02-21 Tid: 20:45:44
Idag fick jag äntligen sova ut, sov ända till klockan 09.00, hur skönt som helst! Tog det väldigt lugnt på förmiddagen och vid 11.45 så kom pappsen och hämtade mig för att köra mig till jobbet.

Började jobba 12.30 så jag hade med mig lunch till jobbet som jag åt innan det var dags att börja. Då det var så få timmar så sprang ju tiden iväg och tur var nog det då jag började känna mig riktigt hängig, trött och seg. Är det förkylning på gång eller är jag bara väldigt slut/trött?

Gick hem till mor och far efter jobbet, och vid 17.00 så dök Magnus upp. Så vi blev bjudna på middag, mycket goda köttbullar med potatismos och en grym champinjonsås.

Efter middagen åkte vi förbi farbror Niklas och tjejerna för att lämna lite rengöring mm till lilla Bella som är 11 år och börjar få lite porer. Tur att hon har en sån kunnig och duktig kusin som kan det mesta om det mesta när det gäller hudvård och rengöring. Så detta ska vi nog kunna ordna med rätt rengöring och lite porplåster =)

Väl hemma igen så blev det soffan direkt, titta lite på "halv åtta hos mig" och nu sitter jag här framför datorn medans älsklingen spelar tv-spel.
Snart är det sovdags för mig, jag börjar nämligen jobba redan kl 07.00 imorgon bitti. Vad är det för tid egentligen? Det är inte mänskligt att börja jobba så tidigt, då ska man ligga och sova.
Vi ska förbereda för bokrean som börjar på onsdag, så därför kommer alla att börja kl 07.00 imorgon, ångest!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback