Shopping i Skövde, i love it!

Datum: 2011-12-08 Tid: 21:29:01
Torsdag den 1 december

Tänk att det redan är första december, usch vad tiden går fort. Och ingen riktigt julstäming är det än heller, beror väl på att det fortfarande är plusgrader och ingen snö.

Fick lite sovmorgon i morse, det var på tiden och mycket välbehövligt för min del =)
Magnus han klev upp klockan 08.00 och kunde inte somna om så då passade han på att tvätta bilen när jag fortfarande sov. Själv så slog jag upp ögonen vid 10.00 hur skönt som helst.

Tog det lugnt på förmiddagen för att sedan åka till Hjo för att kolla om Hem & Hobby hade något roligt och snyggt som vi kunde köpa. Och i vanlig ordning så kom vi där ifrån med några kassar. Jag hittade en hel del julpynt, ett nytt diskställ, julklappar, ljus, mm.

Nästa stopp blev EM och där köpte jag en betongstjärna som jag ska plantera något snyggt i till jul och ställa ute vid vår entre.

Sprang in lite snabbt på Chilli också, där köpte vi en snygg burk att förvara Snuttans kattmat i.

Var även in på Media Market och tittade på en tv till vårt andra vardagsrum. Vin hittade en snygg Samsung 51" som skulle passa bra, men vi skulle fundera lite till innan vi bestämmer oss.

Mötte sedan upp svärmor i gallerian "Elins Esplanad" för en fika. Satt där ett bra tag och pratade och tittade på folk.

Sedan åkte vi vidare till våra vänner Thomas och Elina och deras barn Selma och Casper. Åh vad det var roligt att träffa dem, har saknat dem så mycket, önskade att vi bodde lite närmare så man kunde ses oftare, men men ibland kan man inte få allt tyvärr. Och barnen hade blivit stora och lille Casper hade lärt sig att gå, så roligt att se =) Vad tiden går fort och vad mycket det är som händer på ca 5 mån.
Blev bjudna på middag, riktigt gott med husmanskost och något som någon annan har lagat. Blev kvar där ett bra tag och vid 23-tiden så tackade vi för oss. Vi ska träffas igen på lördag och det ser jag verkligen fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback