Ny bodylotion och puder

Datum: 2011-08-30 Tid: 23:06:49

Tisdagen den 23/8 var jag ledig igen, men var ändå tvungen att åka ner till stan för att bla fotografera mig till mitt nya körkort. Det har ju tydligen gått 10 år sedan jag tog mitt nu, börjar man bli gammal eller vad?! Ångest!
Gick in på Expert och ordnade detta och på andra bilden så såg det ändå helt ok ut och bättre skulle det nog ändå inte bli. Så det fick bli den, jag visar ju ändå så sällan mitt körkort, det ska vara på systemet då. För där tycker de tydligen att jag fortafarande ser ut som under 20 och det tackar jag för. Mer sånt ;)

Gick sedan in på Åhléns och köpte ett nytt Kanebopuder samt en bodylotion från Biotherm (en av mina favvisar "Lait corporel"). Man får passa på när vi får in denna i större storlek och med pump, den är ju helt underbar. Köpt även en massa duschkräm, deo och ansiktsrengöring till Magnus, så nu har han ett lager plus att han kan ha med sig till jobbet.



Klockan 12.00 så mötte jag upp Lotta så gick vi på NK och käkade lunch. Vi satt ute i solen och shit vad den brände idag, hettade riktigt ordentligt....det var ju på tiden. Vi satt där i säkert 2 timmar och snackade en massa skit och bara softade. En riktigt trevlig lunchdejt blev det, hoppas att vi gör om det snart igen.

När jag kom hem vid 15.00 så kom även älsklingen hem och han tyckte att det var dags för mig att komma igång med träningen så han släpade med mig till gymmet. Det var nästan ett helt år sedan jag var på ett gym sist, förra sommaren. Men det avr ritkigt skönt, det är ju bara det där att ta sig dit, för när man väl är där så är det ju både roligt och skönt. Men jag vet ju vad som väntar imorgon....riktigt j*vla träningsvärk!

När vi kom hem så hoppade vi in i duschen för att sedan hjälpas åt med att laga mat. Efter att vi käkat så fick vi besök av min farbror Patrik som kom och hälsade på. Satte oss ute på våran terass och tog en fika i kvällssolen innan det var dags att bänka sig framför tv´n. För ikväll börjar "True Talent" och där ska min vän Stig vara med och sjunga. Jag håller tummarna för honom =) Heja Stig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback