Nya vitvaror, Yippiiii!!!!

Datum: 2010-11-13 Tid: 13:08:46
Var upp tidigt idag igen, skulle vara hos Lena kl 08.45 för att få 4 st naglar fixade som har ramlat av. När jag var klar hos henne så gick jag till jobbet. Idag har jag en riktigt soft dag, jobbar mellan 10-14 (fredagslyx). Det var rätt mycket folk på Åhlens, jag hade fullt upp så tiden rann iväg som vanligt. Min vän Helena kom förbi en sväng och köpte lite smink av mig och när jag hade slutat så gick vi och käkade lunch tillsammans. Det blev en mumisg nachotallrik på Roy´s för mig.

När Magnus slutade jobba vid 16.00 så kom han och hämtade mig och pappa så åkte vi upp till huset. För kl 16.30 så kom en lastbil full med våra vitvaror. Åh de är sååå snygga, jag är så nöjd. Det ska bli så roligt att se när de är på plats i vårat fina kök.

Detta är vad vi har köpt till köket! Allt från märket Husqvarna.

Kyl/frys



Diskmaskin



Inbyggnadsugn



Inbyggnadsmicro



När vi kom hem så lagade vi till tacos och mumsade i oss innan vi bänkade oss i tv-soffan och tittade på Idol. Jag såg verkligen fram emot kvällens tema som var "Rock". Men blev så besviken, vilka skit låtar de hade valt, hade högre förväntningar. Men någon som alltid håller måtten är ju i allafall Jay!
Efter Idol så tittade vi på filmen "Killers".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback