Äntligen en ny soffa

Datum: 2010-11-20 Tid: 16:41:00
Idag är det fredagen den 19 november och kusin Bella fyller 11 år och så har världens bästa mamma namnsdag "Elisabeth" som hon heter i andra namn.

Det var tungt att kliva upp i morse, jag frös och kände mig inte alls pigg. Men med lite piller så är det bara att kämpa på och stå ut de få timmar som jag ska jobba idag.

Började kl 08.45 och då hade vi brandövning som vi sedan avslutade med lite frukost och möte. Det var riktigt trevligt att vi alla i personalen på Åhlens var samlade och kunde sitta ner och prata lite.
Idag jobbade jag en riktigt kortis, endast 3 tim, så vid 11.45 var det dags för mig att gå hem. Men eftersom jag hade ett möte kl 12.30 så stannade jag kvar. Gick på Lindex och köpte en massa snygga kläder till kusin Bella som fyller år.
Klockan 12.30 var jag på bankmöte hos Neta, det gick jättebra, blev dock lite fattigare efter att ha betalat alla fakturor som vi har dragit på oss under renoveringen.
Följde sedan med min far och handlade och då passade vi på att köpa en bukett röda rosor till mamma som har namnsdag idag =) Hon fick även en present, en box med 6 st olika handkrämer från O.P.i (det är lyx!).

Pappa bakade och gjorde hemmagjorda pizzor till middag idag =) gott, gott! Sedan åkte vi hem till farbror Niklas och hans familj för att fira Bellas födelsedag. Där bjöds det på både fikabröd och tårta =)
Vi kom hem strax innan 20.00 så vi hann krypa ner i soffan och tittade på Idol, tyckte att Jay gjorde "Like a virgin" hur grymt som helst.....så bra! Efter "Cirkus Möller" var det sovdags, jag ska ju upp och jobba imorgon.

Idag kom våran nya soffa =)



Undrar vad vi ska köpa för vardagsrumsbord till?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback