Magnus tar examen i sjukgymnastik

Datum: 2010-01-26 Tid: 20:28:33
Idag fick jag kliva upp klockan 08.00 för att hinna göra mig i ordning och att vi skulle få lite frukost i magen innan Magnus examen.
Vi kom till aulan i skolan strax efter kl 10.00, vi var lite tidiga, men hellre det än för sena. Magnus satt med sin klass och jag fick sällskap av Magnus vän Byggde.
Cermonin var lite långdragen och seg eftersom det var flera klasser som tog sin examen idag, sjuksköterskor, social omvårdnad och sjukgymnasterna. Och alla skulle gå upp en och en för att få diplom mm, sedan så skulle varje klass fotograferas. det var även en del tal och en kör som sjöng lite finsång i mellanåt.
Det var så härligt att se min snygga Magnus gå upp på scen och ta emot sitt diplom och veta att efter det här så är Luleåvistelsen över.....Äntligen! så skönt! Nu är det vi! Nu börjar vårat liv tillsammans på riktigt, som sambos!

Efter 2 tim så var det slut och det var dags att säga hej då till alla eftersom inte jag och Magnus skulle delta på banketten. Vi har ju en bilresa på 9 tim framför oss.
Knäppte några fina kort på "Knoll & Tott" Magnus & Johan, "grabbarna grus" som har kämpat sig igenom de här åren tillsammans.
Sedan plockade vi upp Magnus cykel och sedan blev det en snabblunch på McDonald´s innan vi begav oss söder över igen.
Eftersom det varit väldigt kallt och det har kommit ännu mer snö här uppe så var det snorhalt på vägarna, usch så obehagligt. Och eftersom klockan rann i väg så blev det ju snabbt mörkt, ännu jobbigare att köra bil då.
Men hem kom vi, men det tog sin lilla tid, tur att vi har varandra och musik, då gick resan lite lättare. Lyssnade på en massa härliga nostalgilåtar från 90-talet =) Yeah!

Mamma och pappa hade dukat fram lite kvällsfika till oss när vi kom fram vid 23.30....det behövde våra hungriga magar...sen däckade vi båda i sängen och sov mycket gott efter en lång, lång dag.

Bilder kommer......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback