Home Sweet Home

Datum: 2010-01-31 Tid: 12:22:30

Ställde ingen klocka i morse, utan sov tills vi vaknade. Vi har ändå ingen tid att passa hemma i Sthlm, bara vi slipper köra i mörkret nu när det är så dåligt väglag. När vi hade käkat frulle så åkte Magnus och pappa till garaget och tvättade våran bil och fixade lite medans jag packade.

Vi kom i väg kl 13.00, men fick köra väldigt försiktigt då det nästan snöade hela vägen hem, vägarna var spåriga och hala och snön bara yrde. Blir så förbannad när det är idioter som kommer i 200 blås och kör om när de har hela familjen i bilen och de knappt ser något alls, snön bara yr, du ser knappt 1 m framför dig...hur kan man utsätta sig för det? Då är man inte rädd om livet! Vi tog det lugnt...vi vill ju komma hem hela.

Vi hade ju en hel del packning så det blev några vändor upp och ner för trapporna, det är då man önskar att man hade hiss eller kanske bättre kondition ;)
Åkte sedan och handlade, fyllde upp kylskåpet som har varit tomt i 2 veckor.
Till middag fick det faktiskt bli pizza, båda var så trötta efter bilresan, allt spring i trapporna, att handla osv.
Jag som inte är någon fantast av pizza, provade något nytt och spännande. En pizza med ananas, banan, curry, skinka, färska champinjoner och paprika. Tror aldrig att jag har ätit en så god pizza! Åh så god den var! Den kan jag tänka mig att äta igen någon gång i framtiden.

Var det fler än jag som slängde tv-kontrollen i vägen efter att de presenterat vinnaren av Robinson?
Hur f*n kunde Hans gå och vinna?
Han har ju blivit utröstad en gång, han hade inget i finalen att göra. Fy fan....jag tycker så synd om Jimmy, att han förlorade mot loosern Hans. Åh det kokar i mig när jag tänker på honom.
Jag hade 2 favoriter från början och det var Sanna & Mats....
Varför avgjordes det i en röstning och inte i en tävling?
Om jag inte var så förtjust i paolo och i programmet så skulle jag bojkotta "Robinson" i framtiden.
Så orättvist...tycker verkligen inte att Hans är en värdig vinnare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback