Lördagsmys hemma

Datum: 2010-02-06 Tid: 15:50:00

Sov till strax efter 09.00 i morse, låg och tittade på "Morden" fram till kl 01.00 igår. Så sjukt bra, hur kan jag ha missat det när det har gått på svt? Till alla er som inte har sett "Morden" så tycker jag absolut att ni ska se den.

Tog det lugnt på morgon....softade och efter lunch så åkte vi till Bauhouse för att lämna tillbaka lite saker. Snacka om bitterfi**or som jobbade där i kassan. Det verkade som om alla hade mens el Pms-problem. Är det så svårt att bjuda på ett leende samt ett hej? Om det nu är så, så kanske det är läge att byta jobb.

Stannade på Kvantum och handlade allt gott till kvällen, vi ska äta varmrökt lax med sallad och hjortronvisp...Mmm så gott! Även lite räkor med aioli =) Mums! Och senare till kvällen, framför Melodifestivalen blir det lite ost & kex. Riktigt Lördagsmys!!!

Tog en fika på café "Nästan hemma" i Mälarhöjden, drack varsin varm dryck och åt varsin smörgås (nyttigt, gott och nybakat bröd). Ett mysigt litet café där allt är hemmagjort, inga halvfabrikat där inte.
Blev grymt sugen på dera minisemlor...såg så goda ut, men jag ska hålla mig till "Fettisdagen".



Åkte förni posten och hämtade ett paket (jag som trodde att det var min mysdress som jag hade beställt) men det var vårat nya trådlösa modem från Comhem...inte alls lika roligt. Men nu kommer vi att kunna surfa ännu snabbare, och det är ju bra.

Nu ska jag lägga mig på sängen breved älsklingen som ligger och spelar tv-spel. Jag ska börja läsa en ny bok som jag lånade på bibblan här om dagen "Där regnbågen slutar".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback