1 mil i spåret =)

Datum: 2009-10-29 Tid: 18:38:36
Började dagen med frukost och en massa bläddrande i mammas alla tidningar innan jag klädde mig för dagens träning. Idag blev det powerwalk/jogging i 1 mil, det var så skönt ute, ca 5 grader och solen stekte. Efter mitt pass så unnade jag mig ca 20 min i solariumet. Känner att jag behöver det i höstmörkret, känner mig så blek och tråkig. Har inte fått färg från varken solen el solariet på 2 mån, så det var verkligen på tiden.

Följde sedan med pappa till bla Elgiganten och en hel del andra ärenden innan vi åkte hem för att börja med maten som ska vara klar när mamma kommer hem vid 16.00. Vi passade även på att baka bullar =)

Fick besök av Helenas kille Kris, han kom hit för att hämta upp min och Magnus bil. Vi har fortfarande lite problem med bilen, och eftersom Kris är en höjdare på bilar så överlät jag det till honom. Han och hans vän konstaterade att det var våra bromsskivor som inte var riktigt som de ska. Så det är bara att byta.....varför ska det vara en massa problem med bilar? orkar inte bry mig, vill bara att det ska vara att tuta och köra.....=)

Det blev en lugn hemmakväll i soffan framför tv´n, vi tittade på "Arga snickaren" och "Oskyldigt dömd" innnan det var dags att sova. Pratade med Magnus innan jag somnade, skönt att höra hans röst innan man ska sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback