Lördagsmys med tjejpolarna

Datum: 2009-11-01 Tid: 23:29:27
Varför ska mamma vara så morgonpigg? Bara för att hon har damp =) kliver upp vid 06-07 även på helgerna när hon är ledig så är det ju inte så roligt för en annan när man somnade runt 01.00 och blir väckt kl 07.45 en lördag!!!
Vad är det för fel?
Ska man bli så där morgonpigg när man blir gammal?

Hade inget val, det var bara att kliva upp och fixa frulle till mig, mamma och pappa.....

Helena kom ner till mig runt 13-tiden och då käkade vi lunch på Krokanen och så tog vi en sväng om på stan. Hamnade inne på Lindex där jag stötte på Erika. Nu hade hon fått en lite kula på magen =) så fint så!
Köpte ett par örhängen och 2 par armband, riktigt snygga!

Lindex Shop Online - Armband

Lindex Shop Online - Armband

Helena hängde på hem igen där vi möttes av mamma i dörren som ville bjuda oss på en fika på trädgårds caféet Lilla K Mobackens. Vi drack varsin varm choklad och delade på en riktigt god sötsak, en chokladtårta med tryffelöverdag....jag säger bara det...mums fillibabba!


Åkte sedan till kyrkogården i Arbrå för att tända ett ljus för alla som vi tänker på en dag som denna "alla helgons dag". Vi var på farmors grav, min gammelmormors grav, mamma och pappas vännina Neta, Farfars ex Maren, mammas morfar och pappas farmor och farfar. Det var otroligt vackert på kyrkogården med alla ljus över allt. Så här borde det se ut varje dag =)

Till middag så bjöd mor och far på fläskfilé, klyftpotatis, stekta champinjoner och hemmagjord bea....frosseri....mmm så gott! Efter maten så åkte vi till Kvantum och köpte med oss lite gott till kvällens fika. Innan vi åkte hem till Helena i Arbrå så hämtade vi Fia och hennes lillasyster Emelie.
Tände en massa ljus, myste ner oss i soffan, drack te och mumsade en massa gott medans vi tittade på "Körslaget" och snackade en massa skit. En riktigt mysig tjejkväll...vi hade så trevligt att klockan bara rann i väg, och vips så var den strax efter 01.00 och det var dags för oss att åka hem och sova.

Tack tjejer för en riktigt myskväll med en massa härligt tjejsnack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback