Jobbat idag...sminkat =)

Datum: 2009-01-22 Tid: 21:38:41
Äntligen har det börja komma in lite jobb efter all ledighet under jul/nyår. Back in business ;) Idag var det ett fotojobb för tidningen "Damernas värld". Intervjun handlar om "att vara särbos" och den som skulle vara med var Maria Wetterstrand, Miljöpartiets ledare. Kommer ut i mars nr, så då får ni hålla ögonen öppna.

   

Började jobba klockan 12.30 och redan klockan 13.30 var vi klara. Maria var väldigt lättsminkat, bra hud och ville se väldigt naturlig ut. Hennes hår ville hon bara ha uppsatt i en toffs som alltid sa hon. Så, så fick det bli, och nöjd blev hon med det och sminket. Var på Rikstan och plåtade, ute på en mysig uteplats, det blev fina bilder, snyggt ljus och snygg milj och så började det snöa, så det var ju jättefint. =)
En lyckad arbetsdag!!!
Nu får jag hoppas att det har släppt och att det börjar rulla in massor av jobb, jag som ska börja spara pengar, inte slösa bort dem på en massa shopping. Linda´s nya liv som ekonomisk började efter nyår, går rätt bra tycker jag själv. Har inte shoppat så mycket, nått klädesplagg kanske, men inte mera......Bra start! =) Fniss......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback