Långfredag.....mys i stugan!

Datum: 2009-04-13 Tid: 23:21:03

Glad Påsk!

Skönt att vara uppe i Bollnäs hos mamma & pappa igen tillsammans med Magnus. Det var ju ett tag sen sist tyvärr, önskade att man kunde åka upp hit lite oftare.
Långfredagen tillbringade vi i mormors sommarstuga som ligger i Vallsta. Medans alla andra höll på att kapa träd, elda löv, kratta, mm så låg jag i solen och stekte, försökte få lite solbränna på min vinterbleka hud. Måste vara försiktigt med mina långa naglar =) fniss.....Åh så skönt det var ute, solen stekte och jag drömde mig bort till sommaren, sol och bad.

Det hade fastnat en sak i ett utav träden så mamma försökte sig upp i det för att få ned det, men fick avbryta pga höjdskräck =) Snygga byxor mamma....(mina gamla Snoopy)



Nästa försöksperson var pappa, han lyckades komma hela vägen upp och putta ner den stora tallgrenen som fastnat i "detta träd".



Inte visste jag att jag hade så akrobatiska föräldrar ;)

Magnus tog en liten pause efter allt slit i trädgården och svalkade sig med en kall öl



Mamma är vårlycklig....(hittade en gammal fiskmössa) som hon var tvungen att ha på sig när hon slet så....



Pärona i full gång med att kapa ved till kommande vinter....

 

Lovade mamma att inte lägga ut denna bild...men jag kunde inte låta bli =) Mamma "Motormasakerskan" ;)



Sedan var det dags för lite korvgrillning. Pappa och Magnus framför elden.



Mammas korv blev lite väl grillad för min smak, helt svart.....



Fick besök utav mammas syster och hennes man och deras hund "Putte" som fick bekänna färg efter att ha varit på hundpensionat i en vecka. Magnus och pappa kastade pinne med honom tills han var helt slut, käkade snö för att få i sig lite vätska efter allt spring.

 

Jag & min älskling ;)
Snygga va???



Efter många timmar i solen så åkte vi hem, belv severad mycket god mat och sedan hamnade hela familjen i soffan framför bla "Så ska det låta". Sedan körde vi musiktävlig, en massa låtar från 70 till 90 talet. Jag & Magnus mot mamma & pappa. Det var lite orättvist, mor och far har ju varit med både på 70, 80 och 90-talet medans jag och Magnus i stort sätt bara kunde låtar från 80 och 90 talet. Vi fick 22 rätt och de fick 33 rätt.....Hmmm!
Dags att sova...imorgon väntar en intensiv och stressig dag.....
Godnatt!!!


Kommentarer
Postat av: helena

haha fina bilder på mia och micke =) va jag garva när jag såg dom igår :D :D tycker mia va söt i mössan =D hehe mias korv ser ut som kris när han grilla :D :D svartbränd..=)



men de låter ju som ni hade en mysig dag iaf...

2009-04-15 | 09:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback