Tjejfika

Datum: 2008-11-30 Tid: 17:45:36
Camp, camp, hårdträning, hårdträning......Då var det slut på min sjukskrivning, dags att börja jobba igen, träna, träna, inte ligga och slappa i sängen el soffan =) Väcktes klockan 07.30 av min kära pojkvän som jag mest blev skinkig mot eftersom jag är en rikigt morgontrötter och han skulle så klart ha upp mig då, på med träningskläder och sedan väntade en morgon promenad på en timme. Mamma är duktig, hon har det som morgongrej nu för tiden, att gå runt sjön Vågen varje morgon, brukar ju jag också alltid göra när jag är där på besök, men nu har jag ju faktiskt haft lite problem med att röra mig normalt. Men efter ca 20min så kom även jag igång och det kändes riktigt skönt och bra. Men så är det ju alltid, första gången efter vila är ju alltid jobbig....Men nu är det bara att köra på, sluta att slappa.

Det som är jobbigt med morgonpromenader innan frulle är att man oftast är så sjukt hungrig och inte har så myckte energi, fast det är väl igentligen det som är meningen, att göra av med det man har innan det är dags att fylla på med nytt. Så det var så gott med frulle när vi kom hem, en äggvita med Svennes, en stor skål med havregrynsgröt med frysta hallon och lättmjölk, och ett glas färkpressad apelsinjuice.Mmmmm frulle det e bra det =)

Det blev lunch på Lilla K idag också, men idag tog vi alla tre, jag, Magnus o mamma buffé, det var någon asiatisk gryta med kyckling, curry, cocos och broccolisoppa plus en massa röror, sallad, hembakat bröd osv.

Klockan 14.00 bestämde jag fikadejt med Helena o Nine på Café krokanen, som alltid när jag ska fika i Bollnäs, så måste jag ju dricka en Bollnäsdricka, en Trocadero alltså =) så blev det en saffransbulle och en varm choklad =)
Det var länge sen man träffade Nine, hon har blivit så osynlig sen hon flyttade ner till Sthlm =( det är synd. Ändå bor vi ju så nära varandra, i allafall med bil, ca 5-7min, men hon har väl fullt upp med jobb antar jag.
Vi satt där bra länge, snackade om allt och ingenting, en massa skit som vanligt när vi tjejer är i gång, en massa skvaller osv....det är skoj.
När vi satt och pratade om hur många dåliga pojkväner det finns, bla pojkvänner som trycker ner sina tjejer osv...Då dyker min "grymma pojkvän" upp =) hihi...och gissa vad han har gjort, han har köpt mig 3 st röda rosor och inte nog med det, han har också köpt mina vänner Helena o Nine en varsin vit ros =) Är han inte för go =) Hur många killar är så omtänksamma och rara??? Inte många kan jag lova....Magnus han är verkligen världens bästa =) Snacka om tajming =) när vi satt och dissade en del killar osv...Bra jobbat Magnus baby ;) Han slog sig ner brevid oss och fikade, han åt en morotskaka och drack kaffe. klockan rann iväg och det var dags att bege oss hem, sa hejdå till Nine, så följde Helena med oss in på några affärer, försökte hitta någon lite roligare, snyggare top/bh till mina nya tuttar, men det blev ingen, alla såg ut som tantbh´ar =( Köpte vax åt Magnus på Åhlens sen traskade vi hemåt....Magnus var lite hemlighetsfull o lurig efter besöket på Åhlens, han hade nämligen köpt en sak åt mig där inne =) Som senare under kvällen visade sig vara en Gi-bok av Fredrik Paulun, "Allt om glykemiskt index", som jag har letat efter, ska försöka sätta mig in lite mer i kost, protein, kolhydrater, fett osv, börja väga maten, osv, så jag blir av med det sista kg.
Nu j-vlar, inget fusk, bara att köra på, ska känna mig fit inför beach 2009, vore skönt. Ny kropp, nya tuttar =) hihi

 

När vi kom hem så hade pappa lagat mat, så det var bara att sätta sig att äta, jag var ju inte så hungrig men lite gick ju i. Sedan blev det soffan och tv mys. Klockan 20.00 så var det dags för "Idol", de hade gospeltema idag, så hade de Carola där på besök. Som avnligt så utklassade ju Kevin de alla, som var kvar, han är så sjukt duktig och charmig. Han kommer att vinna Idol 2008 tror jag. Men en som har blivit så mycket bättre är ju faktikst Robin, han har verkligen växt, bra röst osv. Men lille, lille Johan nu är det väl dags för dig att packa väskan och åka hem, du hör inte hemma här, men jag lovar att efter denna hysteri som det är över honom så lär han ju bara komma där ifrån så ringer något skivbolag upp honom och vill göra en platta med honom, de kommer ju att kunna tjäna pengar på honom, alla småtjejer som bara håller på att dör när de ser honom....=) Haha...att man kan bli så där galen, helt sjukt. Som i kvällen program var det ju någon blåst tjej som typ svimmade av lille Johan P, att han sjöng mot henne och att hon fick komma upp på scenen och krama om honom.

  Och det var ju lille Johan P som fick lämna Idol

   

Och då var de bara tre stycken kvar, de tre bästa tycker jag då, så det kommer att bli tufft på finalen i Globen. Men om jag får bestämma så vinner Kevin och det håller nog många med om =)





Efter idol så gick jag o Magnus upp till våran säng och satte igång en film, "snow angels"
Arthur är diskplockare på en restaurang, spelar trombon i skolans orkester och håller ögonen på smarta, söta och roliga Lila som defenitivt har koll på honom.  Men medan Arthur trevande närmar sig sin första romans så spricker de långa förhållanden i vuxenvärlden omkring honom, som drar in honom i en spiral av händelser som försändrar hela hans värld för alltid.
En helt ok drama film, bra skådisar, men lite seg och inte så händelserik......
Somnade efter den.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback