Linda och Magnus-dag

Datum: 2011-09-18 Tid: 18:26:41
Hade funderingar på att åka till Gävle idag men när vi vaknade och hade fått i oss frulle så kände vi inte alls för att åka dit. I stället så gjorde vi oss i ordning och åkte ner på stan här hemma.

Jag köpte en tröja åt Magnus när jag var i Sthlm men den passade inte i storlek så vi gick in på JC och skulle byta den. Men det slutade med att det inte blev någon tröja utan i stället så fick älsklingen 2 par jeans av mig =) Det är han så värd.....världens bästa pojkvän!
Käkade även lunch på stan, vilket inte var någon höjdare idag tyvärr...måste ha haft någon praktikant som gjorde käket idag eller hur man nu kan misslyckas med en nachostallrik?!

Sedan gick vi förbi mitt jobb (Åhléns) för att hälsa på Eva och Lotta som jobbar idag. Köpte med mig ett nytt Sensai "Kanebo" puder, mitt ena är för ljust och det andra är för mörkt så nu behövde jag ett som är mitt i mellan =) Älskar deras puder, klara mig inte utan det...verkligen beroendeframkallande! Köpte även ett ljusrosa gloss från Isadora som jag ska prova.

Åkte förbi mormor med en kasse med böcker som hon ville låna av mig. Hon ska åka tilll Prag en vecka och behövde något spännande att läsa när hon är där. Vi fick med oss en påse med kantareller hem, samt tre olika sorters sylt (lingon, svartvinbär och blåbär).
Åkte förbi mamma och pappa på vägen hem och plockade några äpplen från deras träd. Vi tänkte nämligen göra en äppelpaj ikväll.

Jag gjorde en kantarellsoppa med nybakat bröd till middag och wow vad god soppan blev. Är riktigt stolt över mig själv, att jag lyckats göra en så mumsig soppa....den kommer jag absolut att göra fler gånger ;)
Magnus gjorde en underbart god äppelpaj/kaka som vi åt tillsammans med vaniljglass framför tv´n senare på kvällen.
Vi avslutade kvällen med att se på filmem "Maria Wern - pojke försvunnen".



Om filmen:
En tioårig pojke försvinner från en middag i ett litet gotländsk fiskedrag, samtidigt som en annan försvinner från ett flyktingläger. Det blir upptakten till en rad skrämmande händelser på den gotländska landsbygden, där en serie brutala mord avlöser varandra. Och det som börjar med ett sökande efter försvunna barn, leder Maria Wern och hennes kolleger allt djupare in i en härva av dolda agendor, personliga svek - och kopplingar till internationell kriminalitet. För under det lilla fiskelägets idylliska yta vilar hemligheter som snart visar sig farligare än någon velat tro...

Så tyckte jag:

Efter att ha sett första filmen om Maria Wern så blev jag så besviken så jag har inte velat se några fler filmer. Men nu tänkte vi att vi skulle ge henne en ny chans och blev positivt överraskade. Den här filmen var riktigt bra, bra skådespelare, bra handling, mycket spännande osv. Helt klar sevärd =) Så nu ska ge de andra filmerna/avsnitten en chans också.

+++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback