Torsdag 2/6

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:16:22
På torsdagen så tog jag svärmor på en tur till stan. Besökte de flesta butikerna, fick en limegrön picknickväska av henne =) Tack svärmor! Sen så var det nog mest hon som shoppade. Jag köpte på mig ett lager med duschtvål och handtvål från Dollar, sånt kan man aldrig få för mycket av.

Plockade sedan upp mamma för att åka till Mobackes och till Lilla K för att fika och köpa blommor. Vi satt där länge och pratade och myste. Mamma som är grym på blommor, växter mm hjälpte mig att plocka ihop lite smått och gott till våra stora krukor som vi har på terassen. Det var även hon som betalade, tack världens bästa mamma!

Hemma så höll Magnus och hans pappa på med allt möjligt, bla så satt de upp våra svarta markiser som jag fick i födelsedagspresent av Rigmor och Leif. Hoppas på att dessa kan göra så att vi får det lite svalare i både gäst och sovrum. Det blev i allafall riktigt snyggt =) De har även börjat fixa i vårat badrum på övervåningen, satt in 3 st nya fönster =) Så här händer det grejer i vanlig ordning =)

Till kvällen så hjälptes jag och Rigmor till att laga mat, det blev grillad fläskfilé med kulpotatis, fetaoströra samt en stor härlig sallad. Åh vad jag älskar grillat, och att få sitta ute och njuta av den i värmen.

Det fick bli en rätt så tidig kväll för mig då jag ska iväg och jobba imorgon i Järvsö.
Det är dags att provsminka bruden som ska gifta sig på lördag, gissa vem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback