Middag på Strand med mamma

Datum: 2011-06-10 Tid: 21:56:51
Idag torsdag så åkte min pappa ner till Sölvesborg för att gå på Sweden Rock. Själv så jobbar jag till 17.00 (och Magnus till 23.00). Men när jag slutade jobba så gick jag hem till mamma så gick vi till Strandrestaurangen för att äta en bit mat. Vi satt ute på terassen med utsikt över vattnet, verkligen supermysigt.
Strandrestaurangen brann ner förra året och nu har de renoverat och öppnat igen.



Både jag och Mamma beställde mozarellafylld fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås/beasås. Maten smakde riktigt bra, synd på det fula upplägget på tallriken bara. Det såg bara kladdigt ut, fläskfilén var dränkt i sås och endast ett litet salladsblad med en persiljekvist på sidan som grönsak. Servicen var tyvärr inte heller något vidare, personalen var stressade, ingen kom och frågade om det smakade bra el om vi ville ha något mer, osv. Men visst kommer jag gå dit igen, är lite nyfiken på deras musslor och laxtallrik.



När jag kom hem så tog jag en lång och skön dusch innan jag satte mig framför tv´n med min mycket spännande bok. Somnade först när Magnus kommit hem och gjort mig sällskap i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback