En dag i Skövde

Datum: 2009-01-06 Tid: 20:07:27
Sov länge som vangligt nu för tiden, det där med att ställa klockan funkar inte riktigt för oss så här vid jul/nyårs tider. Vaknar av att mobilklockan ringer, men då råkar man knäppa av den och känna hur varmt och gott det är under täcket, så då kurar man ihop sig ännu mera, så skönt, och vips så sover vi igen, och vaknar så där ca 2 tim senare än planerat. Måste bli ändring på detta snart, så man kommer in i normala rutiner igen. Det går ju inte att sova bort dagarna fast man ibland skulle vilja. Vem gillar inte att ligga i sängen, bara mysa, kolla film, slumra till ibland osv?

Efter att vi fått i oss lite frukost och jag stått framför spegeln i ca 1 tim, så åkte vi iväg en sväng, kolla in nya butiken "Chilli", vilken bra affär, fanns en massa roligt och snyggt där. Och jag hade ju presentkort där, som jag fått av Magnus päron. Så vi shoppade loss lite, köpte bla ett sett med Cappuccino koppar i silver, så snygga och läckra, en svart pläd. Och så blev det lite annat smått och gott också.

Kvällen tillbringade vi sedan tillsammans med Thoma & Elina, planerade morgondagens nyårs kväll, middag osv. Vi blir hemma hos dem istället för hemma hos Micke & Therese ute i Stöpen. Deras lilla Agnes har nämligen gått och blivit så sjuk så hon hamnat på sjukhus =( Lilla vännen, hoppas att hon blir frisk snart...Så jag antar att deras nyår får de fira på sjukhuset tyvärr....Så typisk, men, men....
Vi kom alla överens om att vi skulle äta skgentoast som förrätt, kött med hasselbackspotatis och champinjonsås till varmrätt och till efterrätt blir det pannacotta med hallon =) Låter toppen, längtar redan efter maten. =)

På vägen hem ifrån dem så svängde vi förbi "Sigges", Skövdes grymma videoaffär, såååå mcyket godis =) och själklart bra med filmer också =) Plockade en liten påse....=) Hihi...Magnus sa till mig några gånger, att nu får det vara bra, det där äter du aldrig upp osv, men det är ju så kul när det finns så mycket att välja på, mycket man vill prova =) Mmmm.

Vi hyrde filmen "Harry Potter och Fenixorden".

Harry återvänder för sitt femte skolår på Hogwarts och upptäcker att merparten av trollande lärare och skolkamrater inte vill kännas vid att han faktiskt mött den ondskefulle Lord Voldemort. De vägrar helt enkelt inse att Lord Voldemort har återvänt. Trolldomsministern Cornelius Fudge, i sin rädsla att förlora makt och sitt jobb till rektor Albus Dumbledore, väljer att ljuga om det inträffade och för att få hjälp med att hålla ett öga på Dumbledore utnämner han en ny lärare i försvar mot svartkonster. Men den nyutnämnde Dolores Umbridges kurs lämnar eleverna okunniga i att försvara sig mot onda svartkonster och de och hela trollkarlsvärlden kan riskera att lämnas försvarslösa och oförberedda. Harry försöker tillsammans med Ron och Hermione och lösa situationen.




Mycket bra och spännande, trots att filmen är över 2 tim lång så märks inte det eftersom den är så spännande, det händer något hela tiden. Välgjord och snygg film. Längtar efter nästa film, som jag ska hoppas att snart e på väg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback