En härlig fredags eftermiddag/kväll

Datum: 2011-09-02 Tid: 21:06:12
Åkte ner till stan på eftermiddagen för att strosa runt lite innan det var dags att bli bjuden på middag hos mor och far. Köpte med mig en fin höstbukett och gick in till min kära kollega Lotta som fyller år idag. Tror att hon blev jätteglad och uppskattade min lilla present. Mötte sedan upp mamma så gick vi runt i några butiker på stan, jag köpte ett läppglans och ett läppstift åt mig på Lindex. De har produkter från Lumene "Natural code" som vi på Åhléns inte har. Köpte även mamma ett likadant läppglans =)

 

Nästa stopp blev på Havannas Deli, där har jag aldrig varit tidigare. En jättemysig och trevlig butik med en massa smått och gott. En massa tesorter, chokladsorter, ostar, kex, mm. Sånt gillar jag =)
Köpte med mig te från "Kusmi tea" med smak av choklad, ska bli spännande. Tycker att deras teburkar är så söta, så jag köper dem mycket pga det ;)
Köpte även chokladpraliner (Skärgårdskonfekt) med smak av mango, rullade i kokos....Hur gott låter inte det? Hur mumsigt som helst. Så det ska jag bjuda älsklingen på när han kommer hem ikväll.









När jag och mamma kom hem så var det bara att slå sig ner vid matbordet. Fick en underbar toast med kantarellstuvning till förrätt. Sedan blev det en av mina favoriträtter, fläskfilégryta med banan, curry och ris, mums, mums. Vilken underbar middag! Tack pappsen för den goda maten.
Mamma hade köpt med sig små söta Willmabakelser från NK som vi åt till efterrätt, alltid lika goda.

Åkte hem till 19.30 för att ta en dusch och fixa lite här hemma innan älsklingen kommer hem vid 20.30. Då var det bara att bänka sig framför tv´n för att titta på fotboll, Sverige-Ungern. Heja Sverige och Zlatan!
Undrar om jag ska be Magnus om lite massage nu sista halvlek ;) det är jag värd tycker jag ;)



Kommentarer
Postat av: helena

dom där läpstiften från lumene natural code är bra faktiskt, jag har köpt det ett tag, bra och billig =)

2011-09-03 | 21:12:24
URL: http://nenahelenas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback