Paket från H&M

Datum: 2011-05-03 Tid: 21:33:57
Idag känns det som om det är måndag, men det är väl för att jag var ledig igår (mån) och att det är min första arbetsdag för veckan. Började jobba kl 08.00 idag, min älskade pojkvän som är ledoig idag var söt och körde mig.
Har haft fullt upp på jobbet idag även om det inte har varit så mycket folk. Men det är det jag tycker så mycket om med mitt jobb, det finns alltid något att göra. Har varit sjukt trött idag, vet inte om den långa bilresan har kommit ikapp mig...har känt mig som en zombie =( Hoppas det blir bättre till helgen när det är dags att jobba igen.

Helt galet idag, när vi vaknade i morse så såg vi att det snöade. Helt otroligt!!! Det ska inte snöa nu...nu ska det bli sommar. Snön hade tom lagt sig som ett tunt täcke på gräsmattan, tur att den försvann lika fort som den kom.

Ikväll blir det inte mycket gjort, jag är såååååååå trött. Sitter i soffan breved Magnus som tittar på fotboll (Barcelona - Real Madrid). Tänkte att jag skulle övertala honom att ge mig lite massage (har ju jobbat så hårt hela dagen).

Var förresten och hämtade ut ett paket på posten från H&M idag =) Hoppas att någon sitter bra och är snyggt som jag har beställt. Skulle vara trevligt med lite nytt i garderoben.
Detta var bla med i paketet......



Imorgon ska jag iväg och prata bröllops make up med ett par som ska gifta sig. Och sedan ska jag hålla make up utbildning för ett gäng frisörer i brud, dag och fest make up.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback