Mys med våra kära vänner

Datum: 2011-05-03 Tid: 20:47:52
Ingen bra natt i natt heller, sov oroligt och vaknade flera gånger. Strax efter 08.00 så var det dags att kliva upp idag igen. Softade en bra stund på förmiddagen medans Magnus och hans pappa fixade med våran bil. Sedan åkte vi allihopa (jag, Magnus, svärmor och svärfar) runt på olika bilfirmor och tittade på en ny bil åt mig och Magnus. Vi skulle verkligen behöva en ny bil, helst redan igår. Det lutar åt att det blir en Audi A4 Avant =) Om jag får min villja igenom vill säga! Och det får jag ;) Tog en sväng in på Chilli där vi hittade lite smått och gott.

Strax efter 15.00 så åkte vi hem till våra vänner Thomas & Elina och deras söta tvillingar Casper & Selma. Satt ute på deras terass i solen och njöt av värmen och solen, härligt! Fick en födelsedagspresent av dem, en stor och då menar jag enorm "te/kaffe-kopp" full med en massa godis. Så bra gick det med mitt försök att dra ner på snask =)
Till middag så bjöd de på grillat med ugnsgrönsaker, sås, sallad, bröd mm. Mums! Allting smakar ju så gott när någon annan lagar. Till efterrätt blev det paj med vaniljsås =) Mums! Vi satt i soffan hela kvällen och myste, pratade om allt mellan himmel och jord. Synd att tiden alltid ska gå så fort när man har trevligt. Så vid tolv tackade vi för oss och åkte hem och sussade.

Det känns alltid lika tråkigt att åka ifrån våra vänner, saknar dem redan. Önskade att vi alla kunde bo lite närmare varandra så att man kan ses oftare.
Hoppas att vi ska kunna ses lite oftare i sommar och att vi kanske kan få besök ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback