Morsdag

Datum: 2011-05-30 Tid: 11:00:24
Idag är det Världens Bästa Mammas Dag, grattis till dig Mamma på Morsdag!

Klockan 10.00 så plockade vi upp mamma och pappa så åkte vi till Gävle för att titta och ev köpa utemöbler. Det blev i allafall ett svart noonwood bord för 6 pers. Det blev även vita gardiner till vardagsrummet (som jag har letat efter det). Hittade snygga dynor i limegrönt till stolarna, men de var tyvärr slut så det får nog bli svarta dynor. Så kan man hotta till dem med någon snygg filt i limegrönt el liknande.

Tanken var att vi skulle gå ut och käka ikväll då det är morsdag. Men vi fick inget bord, så det får bli en annan dag. I stället så lagade jag och pappa mat. Till förrätt blev det räk/avokado-röra på toast, till varmrätt blev det fläskfilé med ugnsgrönsaker, bea, tzatziki och en härlig sallad och vitlöksbröd. Avslutade middagen med marängswiss (vaniljglass, skivad banan, skivad gul kiwi, grädde, chokladsås mm). Mums vad gott, en riktigt härlig middag.

Mamma fick ett presentkort av mig på fotvård. Och det verkade mycket uppskattat, för detta har hon pratat länge om att hon vill ha.

Vid 19-tiden åkte vi hem, för då var det handbollsfinal på tv´n som Magnus skulle se. Själv så var jag helt död, hade sjukt ont i huvudet och var jätte trött. Så jag gjorde inte många knop innan det var dags att krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det dags att jobba igen.......

Tack mamma och pappa för en mycket trevlig och mysig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback