Ledig och förkyld

Datum: 2011-03-28 Tid: 19:51:50
Idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. Vaknade upp i morse och var värre i förkylningen än igår =( Varför händer detta mig och just nu? Jag har ju nyss varit tokdålig i influensa och nu åker jag på en riktigt dunderförkylning som aldrig vill ge sig.
Idag fick jag nog och ringde till hälsocentralen och bad dem ta en titt på mig. Ingen bakteri utan bara virus, så det blev inget pencilin för mig, även om det känns som om det är just det jag behöver. Men tydligen så biter inte det på virus.
I stället fick jag två hostmediciner, en mot torr hosta på kvällen/natten och en mot slemhosta på dagen....hoppas detta hjälper, orkar inte hosta mera, och Magnus orkar inte höra på min hosta längre, han blir galen på mig.

Åkte ner till stan och hämtade ut allt som jag behövde på apoteket. Där hittade jag även en härlig bodylotion med doft av papaya som jag älskar. Så en sån fick följa med mig hem =)



Tog även en sväng in på Åhlens för att handla lite, har ju några oanvända kuponger som jag måste utnyttja. 20% på valfri vara, samt 20% på ett helt köp på mode.
Hårspray och spraypuder från Björn Axen, ett transparent puder från Loreal, 2 st svarta toppar, en massa nya härliga accessoar/smycken, 2 st dvd-filmer, en ögonskugga och ett läppglans från Lancome var det som jag behövde idag.

Åkte hem till pappa när jag var klar, följde med honom och handlade. Sedan hjälptes vi åt att laga mat tills mamma och Magnus kom hem. Vi bjöd på stekt fläsk med löksås och potatis =) Mums!
Till efterrätt hade pappa gjort en äppelkaka som han bjöd på innan det var dags för oss att åka hem.

Imorgon åker världens bästa pappa till Thailand i 2 veckor för att fira sin 50 års dag. Resten av familjen får snällt stanna hemma och jobba, vänta till världens bästa mamma fyller år. Då tänkte vi åka på semester tillsammans allihopa för att fira både mor och far.
Själv så drar jag ner till Sthlm imorgon kväll efter jobbet, för att jobba där i några dagar med en reklamfilm och plåtning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback