Städa och fixa här hemma står på mitt schema idag

Datum: 2011-03-23 Tid: 11:19:16
Ledig idag igen....vilken lyx, 3 dagar på radenb hör inte direkt till vanligheten. Det som är konstigt med mig är att så fort jag är ledig lite längre, slappnar av och ta det lugnt så blir jag dålig. Vaknade upp i morse och kände mig allmänt hängig, trött, seg, ont i kroppen, huvudet och lite småförkyld igen. Varför?

Stopppade i mig en ipren och gjorde lite nytta, skrubbade ren ugnen, bytte sängkläder, slängt in en tvätt och plockade och fixat lite här hemma.
Tog sedan en välbehövlig vilostund och läste ut min bok av Marie Jungstedt "Den inre kretsen". Funderar på om jag ska börja på den fjärde boken i hennes serie "Den döende dandyn". Jag har ju blivit helt såld på hennes böcker, de är ju så bra. Sitter även och funderar på vad jag ska laga till middag tills älsklingen kommer hem?

Jag har nog världens bästa chef, hon har nu ordnat så att jag kan åka ner till Sthlm och göra frilansjobben som de ringde om igår =) Härligt! På de 2 dagarna tjänar jag ca en halv månadslön så det är ju härliga extra pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback