Fullt upp!!!

Datum: 2011-06-22 Tid: 20:20:36
Började min lediga fredag hos bästa Jennie för att få mina naglar snygga till bröllopet. Det fick bli vita tippar med glitter på, snyggt och stilrent =)
Klockan 11.00 var jag klar och skulle möta upp Helena för en lunch. Men i vanlig ordning är den fröken försenad och dök upp en timme senare än planerat. Morr! Så länge strosade jag runt på stan, köpte några nagellack, ett läppstift från Lancome, partyfeet, lösfransar mm.

Luncha gjorde vi på "Roy´s", jag åt min vanliga nachotallrik. Då vet jag vad jag får ;)
Sen så blev det ett besök på blomaffären för att köpa ljusrosa rosor till både Anna-lenas hår och bröllopstårtorna. Hittade även ett snyggt ceriserosa armband från "Snö of Sweden" =) Kommer att passa mig riktigt bra!
Ett besök på systemet också för att köpa en flaska rosé och några cider.



Sedan köpte vi med oss lite fika och åkte hem till mig. Satt och fikade en bra stund och snackade en massa skit i vanlig ordning tills det var dags att börja fixa i ordning bröllopstårtorna.
Resten av kvällen tillbringade jag tillsammans med både mitt och Anna-lenas löshår som skulle lockas och se till att vara snyggt inför morgondagen. En tidig kväll fick det bli för oss idag då det kommer att bli en lång morgondag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback