Petter på Freluga Trädgårdsscen med älsklingen

Datum: 2011-07-03 Tid: 22:39:55
Fick sovmorgon i morse, sov till 09.00...så skönt! Hade gärna legat kvar hela dagen och slappat i sängen tillsammans med älsklingen. Men man har ju ett jobb att sköta så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. Jobbar mellan 11.50 - 16.10 idag och trots att det var så lite folk och shoppade så gick dagen rätt fort ändå. Kan kanske bero på att jag hade något roligt att se fram emot när jag slutade. Då kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi till Freluga Trädgårdsscen för att se på Petter. De biljetterna fick jag av Magnus när jag fyllde år =) Tack världens bästa!

Insläppet började kl 17.00 och vi dök upp strax innan och tur var väl det med tanke på hur mycket folk det var. Och tur med vädret hade vi också. På förmiddagen har det varit grått och trist, som om regnet har hängt i luften. Men lagom till eftermiddagen så sprack det upp och det blev klarblå himmel och sol, härligt. Perfekt när man ska på utomhuskonsert. Magnus hade köpt med sig en varsin sallad till oss, lite bröd och vindruvor som vi käkade innan det var dags för Petter att inta scenen.



Grymt bra uppträdande...Han är ju så bra Petter! Och alla mina favoritlåtar med honom fick jag höra, bla Mikrofonkåt, Fredrik snortare och Cecilia Synd, Så klart, Vinden har vänt, saker och ting och till sist låten "Längesen" med Veronica Maggio. Vi hade en riktigt mysig och härlig sommarkväll jag och älsklingen, mysigt sällskap, trevligt med allt follk, bra väder, god mat och dryck, en grym artist som fick hela publiken att gunga...Kan inte bli så mycket bättra. Tack världens bästa!






När vi kom hem så hjälptes vi åt att laga lite lunch till morgondagen. Jag hade även köpt en lite present till Magnus, eftersom han är världens bästa pojkvän. Älskar honom så!
Han fick ännu en ny parfym, den här gången blev det "Lacoste white".



Själv så har jag börjat prova lite nya produkter för ögonen/linjerna runt omkring. Bla ett serum från Biotherm "Aquasource eye perdfection" samt ögonkrämen "Rides repair eye", ävem denna från Biotherm.

Mina kollegor skrattar åt mig på jobbet eftersom  jag vill ha det värsta, värsta för att ta bort och förebygga linjer kring ögonen. De menar att de få/små som jag har fått beror på torrhet samt skrattlinjer, vilket jag inte tror. Så jag ska försöka att bekämpa dem nu...funkar det inte så får det bli en spruta lite här och där i höst. Jag vill inte ha en massa rynkor....


Kommentarer
Postat av: Sara

Men lilla Linda... Se de som glädjelinjer som har dykt upp efter alla år av de glädjefull leendet som du alltid fyrar av :)

Å sen... GRATTIS TILL JOBBET!!! FAN VA KUL!!! :D

2011-07-05 | 22:04:13
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback