Söndag...sista dagen på ledigheten

Datum: 2011-07-01 Tid: 22:47:37
Idag var det dags för en prov make up på en brud igen. Hon ska gifta sig den 2/7 och är här några dagar innan det är dags. Hon heter Emelie och är ifrån Segersta och har blivit tipsad om mig =) Jag har aldrig varit i Segersta, så jag fick kolla på eniros hemsida vart det skulle ligga. Och det låg långt ute i skogen, så flera gånger funderade jag på om jag ev hade åkt fel.
Hon ville ha en somrig, fräsch make up som de flesta andra tjejer som ska gifta sig på sommaren. Jag gjorde 2 st olika ögon make uper och vi bestämde oss för att göra en blandning av dem båda =)

När jag var klar så åkte jag hem och hämtade Magnus, så åkte vi och handlade. Jag var jättehungrig och sugen på sallad från charken på Kvantum så vi köpte med oss det och satte oss ute och käkade.
Senare på eftermiddagen fick vi besök av min vän Fia och hennes nya kille Jonas. De har aldrig varit hemma hos oss i vårat hus. Efter att de gått en runda i huset så dukade vi upp för fika ute i solen, det bjöds på hallon och björnbärspaj med vaniljglass, mums! Det var jättetrevligt att ha dem här och hoppas att det inte kommer att dröja så länge tills vi ses nästa gång.

Idag är det 1 vecka kvar tills Magnus och jag ska gå på en spelning med Petter på Trädgårdscafét. Det ska bli jätteroligt, hoppas på fint väder då detta sker utomhus. Så man kan sitta på en picknickfilt och mysa. Åh vad jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-20 | 05:39:02
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback