Vittne till en avåkning

Datum: 2011-01-13 Tid: 10:03:52
Idag började jag jobba kl 09.00...och det är ju så där för en morgontrötter som mig. Fick skjuts till jobbet av Magnus, han och pappa ska göra en massa nytta hemma hos oss idag.

Magnus och pappa har tömt både garaget och det blivande kontoret från en massa gamla saker, kört en massa saker till soptippen osv. De har även lackat klart både fönsterbrädor och garderobsdörrarna. Eller det var väl egentligen farbror Patrik som lackade medans pappa och Magnus gjorde underarbetet =) Så tack för det farbror Patrik!

När jag hade slutat så gick jag hem till mamma och väntade på att Magnus skulle komma och hämta mig. Klockan rann iväg och strax efter 20.00 kom älsklingen. Eftersom klockan blev så mycket och ingen utav oss kände för att ställa oss och laga mat så ringde vi och beställde mat.



På vägen hem så var vi med om något riktigt hemskt....Framför oss åker det en volvo som helt plötsligt börjar vingla som ett fylla. In i snödrivorna, ner i diket, över på fel sida av vägen osv....så vi ringde omedelbart polisen och berättade vad vi såg. Och när vi har dem i telefonen så händer det som inte fick hända, bilen kör av vägen, ner i diket och in i en skyllt. Undra hur det där gick?! Usch och fy vad nervös jag var. Som tur var så var det en bil till än vi som stannade. Vi gick fram tillsammans och öppnade bildörren och där låg en ung kille som verkade ha svimmat då han inte svarade på tilltal. Men efter några minuter kvicknar han till och kommer ut och säger att han känner sig oskadd. Som tur var så kom både polis, ambulans och brandkåren och tidningen Ljusnan.
Vi var tvungen att stanna kvar och bli förhörd av polisen, vad vi hade sett, vad som hade hänt osv. Så vi kom inte hem för än strax efter 21.00 och gissa om jag var hungrig. Stoppa lite mat i magen sen var det sovdags direkt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Min kusin som körde olycksbilen :(



Längesen vi hittade på nå nu jö. Vi är båda väldigt upptagna kvinnor men jag tycker att vi borde kunna boka in nån dag. Eller hur? ;)

Ni verkar ha fått de så himla fint i huset. Nyfiken jö ;)



Ha de gött vännen!

Ses & hörs!!

KRAMAR!

2011-01-20 | 20:27:14
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback