En jobbig dag

Datum: 2011-01-18 Tid: 21:12:44
Idag kände jag redan i bilen på väg till jobbet att det var något med mig som inte stämde. Kände mig nedstämd, ledsen och nära till tårar. Men det var bara att bita ihop och lägga på sitt säljsmile och vara trevlig. Jobbade mellan 12-16 och tyvärr så var det väldigt lugnt idag så dagen kändes mycket längre än vad den brukar. Kan förstå att folk inte ville ge sig ut på vägarna idag då det regnade ute och vägarna var som isbanor.

När jag slutade så åkte jag raka vägen hem där mamma, pappa och Patrik var och hälsade på. De hade hjälp Magnus med det mesta, bla att svartlasera vårat golv i gillestugan, röjt ut vårat förråd mm. De hade även förberett middagen som jag skulle laga. Pestobakad kycklinfilé med parmaskinka och parmesan. Maten blev en succé, så gott blev det =) Mums!

Sedan kom det som jag känt hela dagen var på väg att hända. Jag bröt ihop och föll i tårar, mådde inte alls bra....vet inte alls vad det är föt fel. Känner mig allmän labil och piss just nu. Hoppas att detta vänder snart. Tror att det har varit lite mycket för mig på sista tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback