Fortfarande sjuk

Datum: 2011-02-27 Tid: 12:07:47
Då var den sista delfinalen för melodifestivalen över då och nu väntar "andra chansen" innan vi får se vem som vinner. Jag tyckte att det var helrätt att det var Linda Bengtzing som gick vidare, en riktigt schlagerdänga á la Bengtzing. Jag orkade inte hålla mig vaken så länge till efter melodifestivalen så jag kröp ner i sängen och fick snabbt sällskap av älsklingen som också ville sova.

Och gissa när jag vaknade i morse???
Klockan 10.00, jag har alltså sovit i nästan 12 timmar...helt otroligt, då kanske ni förstår hur dåligt jag mår.
Ingen förändring idag heller, lika hängig och dålig som tidigare. Har dock fått värra hosta, det känns som om jag snart hostar sönder min hals.

Så vad ska jag hitta på idag då?
Jag kommer nog att ligga på soffan hela dagen, slötitta på tv och bara försöka att se till att bli frisk. Jag har nog aldrig varit så dålig som jag är just nu, det ä fjärde dagen jag ligger inne med 40 grader i feber och känner mig såååå dålig, orkeslös, ont i alla leder, hosta, frossa, mm.

Och så har man en pojkvän som har damp som bara fixar och donar här hemma, det snickras, målas, städas hela tiden, så ligger en annan här helt utslagen, får dåligt samvete och kan inte hjälpa till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback