Lördagsmys med mamma och svärmor

Datum: 2011-02-21 Tid: 11:49:11
Ingen sovmorgon för mig idag....Magnus föräldrar är såååå morgonpigga. Hörde att de klev upp vid 07, men jag låg kvar och drog mig till 08 =) Det var jag värd tycker jag =)

Magnus och hans pappa ska tillbringa hela dagen ute i garaget för att bygga ett logt/en vind, där vi kan förvara en massa saker. Samt en arbetsbänk och lite smart förvaring mm.

Jag och Rigmor (Magnus mamma) åkte ner till Bollnäs där vi plockade upp mamma för att sedan gå en sväng på stan. Vi ska bla köpa födelsadagspresent till kusin Julia som fyller 9 år idag. Till henne blev det ett par coola leggins samt en tuff topp, Top models ritblock, en scarf, läppglans och nagellack...detta borde ju gå hem hoppas jag =)
Av mamma fick jag ett snyggt silverhalsband och ett par örhängen =) Tack snälla mamma! Och själv så köpte jag mig en grå kofta med svarta detaljer.

När vi hade shoppat klart i kylan, ute är det nämligen ca 20 minus.....brrrrrr vad kallt! Så åkte vi till "Lilla K", trädgårdscafét och käkade lunch. Det var en härlig lunchbuffé med en supergod soppa som jag gärna tagit receptet på, mums! Vi satt där bra länge och bara myste och pratade, riktigt härligt.

Vid 15.00 så åkte jag, mamma och pappa hem till Julia och firade henne. Och där var det som alltid tokmycket folk. Men vi lyckades få en bit tårta och lite annat smått och gott och Julia verkade tycka om sina presenter, och det är ju huvudsaken. Sedan åkte vi hem till oss, mamma och pappa hängde på, de ska äta middag tillsammans med oss i kväll =) Myspys!
Jag och Rigmor hjälptes åt med maten, det blev baconinlindad kycklingfilé med ugngrönsaker och sås. Och till efterrätt gjorde pappa en marrängswiss, mums säger jag bara, det är så barnsligt gott!

Idag var det ju också tredje delfinalen i melodifestivalen. Tyckte att det var en helt ok omgång. Tyckte dock att Lena PH och Dead By Aprils framträdande var bäst, synd att de inte var med och tävlade =) Då hade de tagit hem segern tror jag =) så grymma! Jag fastnade för Erik Saade och Sara´s låt, men det var bara Erik som gick vidare och det förstog jag, eftersom hans förra låt "Manboy" blev en sån succe.

Det blev rätt sent ikväll så imorgon kommer jag att vara helt döööd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback