Filmmys & filmtips

Datum: 2011-02-20 Tid: 14:12:37
Åkte ner till stan med Magnus redan vid 10-tiden idag. Han och pappa skulle åka och titta på ännu en bil. Och mamma hade åkt hem till oss för att måla och snygga till vårat badrum. Fick besök av min vän Fia som kom och hälsade på medans jag satt hemma hos mor och far och väntade tills det var dags att gå och jobba.

Hade en hel del sista minuten "Alla hjärtans dag" shoppare. Annars så var det rätt lugnt, lite folk i farten så jag fick en hel del annat gjort. Plocka upp en massa varor, städa, mm.

Stannade och handlade efter vägen, köpte hem lite gott till kvällen. Så när jag kom hem så ställde jag mig och lagade middag. Det blev skagenfylld avokado till förrätt och till varmrätt blev det ryggbiff med pommes och grönpepparsås, mums!

Ikväll så tittade vi på filmen "I rymden finns inga känslor".



Om filmen:
Simon har Aspergers syndrom och tycker inte om förändringar. Han bor tillsammans med sin storebror Sam och hans flickvän Frida, men hon tröttnar på att deras liv ständigt måste anpassas till Simons behov av bergfasta rutiner och lämnar dem. Simon vill att allt ska vara som förut och när han inser att Frida inte kommer tillbaka bestämmer han sig för att själv hitta en ny flickvän till Sam.

Så tyckte jag:
En riktigt mysig och charmig film med bra skådespelare. En film att både skratta och gråta till. Bättre än vad jag förväntade mig.

++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback