En soft söndag med älsklingen

Datum: 2011-02-21 Tid: 20:34:43

När tror ni att det var dags att kliva upp idag då? en ledig söndag och allt? Klockan 07.45...helt otroligt! Undra om jag kommer att bli så där morgonpigg när jag blir äldre? Tror inte det, men man vet aldrig.
Klockan 10.15 så satte sig Magnus föräldrar i bilen och började sin resa ner till Skövde igen.

Magnus och jag kände oss nästan bakfulla efter dessa intensiva dagar, tidiga mornar osv. Så vi beslöt oss för att ha en riktigt mysig innesittar dag. Inte behöva göra sig i ordning, gå runt i myskläder hela dagen och bara vara, inte ha några måsten....det kan vara så skönt och välbehövligt ibland.

Vi kröp ner i soffan och tittade på tv, spelade tv-spel, läste bok/tidningar mm och bara softade.
Senare på kvällen så tittade vi på filmen "The tourist" med Johnny Depp och Angelina Jolie.

 

Om filmen:

Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt och råtta lek.

Så tyckte jag:

En mycket bra film. Två grymma skådisar. Vacker miljö.

++++

Efter filmen så kröp vi ner i sängen och tittade på onsdagens avsnitt av "Sveriges mästerkock" innan det var dags att sova.

Gissa vem som ska sova ut imorgon då? Det ska jag!!!! Imorgon börjar jag jobba kl 12.30-16 (snacka om en lyxig start på veckan).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback