Clarins kurs dag 3

Datum: 2011-02-21 Tid: 11:28:29
Då var det sista kursdasgen på Clarins.....Idag gick vi igenom brun utan sol serien, clarins man samt all make up. De här dagarna har gått jätte fort och trevligt har jag haft det, lärt mig en massa nytt och bra saker.
Som alltid efter en kurs så fick vi med oss en varsin goodiebag =) Den innehöll massor av saker (bilder kommer). Så nu blir det hem och prova.



Eva och Lotta har aldrig ätit sushi så jag tyckte att det var på tiden att de provade. Och på centralen så finns det ett riktigt bra sushiställe där vi beställde med oss lite mat till våran hemresa. Mums vad gott det var =) Roligt att även Lotta och Eva som rensade tallriken tyckte lika dant.
Tåget var lite försenat, ca 30 min "som alltid", men när vi kom fram så kom älsklingen och hämtade mig, har saknat honom så.

Vi har ju besök av Magnus mamma och pappa nu i veckan, de kom redan i tis kväll och stannar till på söndag.
Satte oss i soffan och myste en stund innan det var dags att ta en dusch och göra sig i ordning för en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorgon.


Jag har i allafall haft tre toppen dagar tillsammans med mina underbara och härliga kollegor Lotta och Eva. Hoppas att det blir fler tillfällen, för detta gör jag gärna om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback