Middag med våra vänner

Datum: 2011-12-17 Tid: 13:11:01
Lördagen den 3 december

Fick lite sovmorgon idag också =) Skönt att vara ledig och inte på hemmaplan där man måste ha/känna en massa måsten.

Käkade lite frulle för att sedan bege oss till en tv-butik utanför Skövde för att titta på en ny tv till oss. Vi fick nämligen vår julklapp av Magnus mor och far i morse (då vi inte kommer träffas på jul). Och de ville köpa oss en ny tv till vårt andra vardagsrum/gillestuga =) Och det uppskattades verkligen, tack snälla svärmor och svärmor.

Tyvärr så kom vi inte hem med någon tv utan i stället kom vi där ifrån med en inspelningspar digitalbox från Canal Digital (tydligen ska det bli bättre bild med detta, än med Boxer som vi har nu). Boxen var gratis idag (annars 1.500:- + 3 mån gratis abonemang osv). Så nu är det bara en tv som saknas ;)

Vid 16-tiden så åkte vi till våra vänner Thomas och Elina och deras barn Selma och Casper. Några timmar senare så kom våra vänner Patrik och Line med sin lille Lowe också. Grabbarna åkte och hämtade thaimat till middag medans vi tjejer bara satt hemma och softade och snackade. Och till efterrätt så hade Elina gjort en mycket god cheesecake, mums!

Vi hade en supermysig och trevlig kväll tillsammans med våra underbara vänner. Önskade bara att vi kunde ses lite oftare och att de någon gång i framtiden skulle våga sig upp till oss i norr och se hur vi har det.
Vi satt mest vid köksbordet och snackade och gottade oss. Det blev ju en hel del barnsnack, men det blir väl så när två utav paren har barn. Men självklart så hade vi annat att prata om också ;)
När det var dags för Patrik att åka och jobba så stannde vi kvar en stund till innan vi tackade för oss. Vi vill ju ta vara på tiden tillsammans med våra vänner då vi inte ses lika ofta nu för tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback