Shoppa när det regnar

Datum: 2011-08-30 Tid: 14:30:59

Änne en dag med regn, vart tog sommaren vägen? Augusti brukar ju alltid vara bra, men inte i år tydligen. Eftersom det fortfarande inte är någon idé att åka ut till Skärgården så bränner vi våra semesterpengar på shopping i stället. Åkte in till stan och strosade runt under paraplyt eftersom regnet öste ner i stort sett hela dagen, j*vla skitväder!

Eftersom Magnus ska börja på ett nytt jobb vecka 33 så behövde han lite nya träningskläder. Och gissa om han hittade och gjorde fynd?! Det blev flera kassar full med kläder =) Det är ju så mycket roligare att jobba när man har något snyggt på sig ;)

Gick in på Pub "R.O.O.M" och handlade lite smått och gott, bla lite fler handdukar från "Lexington".



Sen så blev det en tur in på Åhléns för att handla mera. Hittade en massa snygga kontorstillbehör från Muji, vattenkanna och lite annat från Eva Solo, ett uppläggningsfat från Mateus, mm. Men när vi kom till kassan och skulle betala då funkade inte mitt personalrabatt. Så j*vla typiskt när man vill passa på att handla en massa märkesprylar när man är på City. Och dålig service och personal som de har där så påstod de att de inte kunde göra något åt detta. Tänk om de visste att jag vet vem deras chef är ;) Så blir jag behandlad lika nästa gång då ringer jag henne direkt. Så tyvärr så får allt vi skulle handla vänta tills nästa gång vi åker ner och jag har ett fungerande personalkort. Surt men så fick det bli.

Vattenkanna från Eva Solo

 

Mateusuppläggningsfatet i blankvitt med fjärilar




Det finns ju så mycket fint på Åhléns City, vill ha så mycket. Längtar tills jag åker nästa gång så att jag får shoppa loss ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback