Middag på Jimmy´s

Datum: 2011-08-30 Tid: 10:36:57

Började dagen (9/8-11) med att åka till alla inredningsbutiker i Kungens kurva, tex Mio, Em, Stalands möbler, mfl samt några byggvaruhus som Bauhause, K-rauta, mfl för att kolla efter saker till hemmet. Vi håller ju på med badrummet nu och till det så behöver vi ett badkar, en toa, en duschvägg, blandare, handdukstork, mm.

Sedan fick det bli en tur till Skärholmen C för att käka lunch, det blev som vanligt mat från våra libanesiska vänner. Gick in i några butiker, men hittade ingenting....usch vad tråkigt. Och ute hänger regnet i luften och det känns inte som något läge att ge sig ut i Skärgården tyvärr.

Bestämde oss i stället för att gå ut och käka på kvällen. Och vi har verkligen saknat ett av våra favoritställen i stan, "Jimmy´s Steakhouse" på söder. Så dit gick vi för att käka vid 18.00. Enformig som jag är så tog jag samma kyckling som alltid, men då vet jag vad jag får, älskar verkligen den rätten. Magnus tog sig en rejäl ryggbiff =) Sen så avslutade vi kvällen med en varsin efterrätt: American Panncakes med vaniljglass och lönnsirap, mums!

Bilder kommer.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback