Söndagsbrunch på Lilla K "trädgårdscafé"

Datum: 2011-04-11 Tid: 10:43:08
I morse vaknade Magnus redan kl 08.00, vilket jag tyckte var lite för tidigt då jag ville ha sovmorgon. Så jag somnade om medans han klev upp och fixade här hemma =) Vid 09.30 tyckte Magnus att det var dags för mig att kliva upp så då gjorde jag det. Käkade lite frulle och fixade här hemma innan det var dags att åka ner till stan och veckohandla mm. Plockade upp mamma vid 13.00 så åkte vi till Lilla K trädgårdscafé där vi blev bjudna på brunch. Det fanns massor av gott, smoothies, pannkakor, lemoncurd, lax med limesås, mm.

Jag var helt slut när jag kom hem, det har verkligen tagit på krafterna att varit sjuk så länge som jag har varit. Satte oss i soffan, Magnus spelade tv-spel och jag surfade runt på nätet tills jag slocknade sittande i soffan. Då är man trött och det är precis vad jag är.

När jag vaknade så ställde jag mig vid spisen och bakade en vitchoklad kladdkaka, lagade lunch till imorgon och middag till ikväll. Till middag blir det tacos, helt ok söndagsmat ;) som vi avslutade med kladdkaka och vaniljglass, mums! Fick besök av Helena en snabbis medans vi höll på i köket. Vi hade köpt 2 saker till henne på Ikea som hon kom och hämtade.

Tittade på sista avsnittet av "Stockholm - Båstad" innan det var dags att krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag jobba igen, ska bli riktigt skönt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback