Shopping gör livet lite enklare

Datum: 2010-09-11 Tid: 18:42:32

Det blev lite shopping idag, jag kom hem med 2 par skor =) Kände mig nästan lite friskare efter att ha fått lugnat mitt shoppingsinne lite. Åkte vidare till K rauta och Hornbach och tittade lite. Hittade 2 st mycket snygga tapeter, jag vill renovera NU!



 

Ikväll blev det lite ändrade planer i stället för att gå ut och käka så kommer Johan och Cornelia hem till oss på middag. Det ska bli riktigt trevligt, jag älskar ju att laga mat och få bjuda hem folk. Så vi åkte till Ica Kvantum och handlade på vägen hem. Sedan så åkte vi till Söder, till Café Baresso och käkade lunch. Enformiga jag tog som vanligt min favorit ceasarsallad och Magnus en hälsotallrik.



 

Sen var det dags att åka hem, städa och förbereda det mesta av maten. Klockan 20.00 så kommer de och då ska en trerätters middag vänta på dem. Och de bör ju vara hungriga efter att ha sprungit sina 2.1 mil/pers. Cornelia sprang det på 1 tim och 25 min, tänk om man pallade det =)



Till förrätt: Löjromsmousse med räkor
Till varmrätt: Fläskfilé samt fläskytterfilé som serveras med ugnsgrönsaker och tre olika såser
Till efterrätt: Kladdkaka och äppelpaj med vaniljglass (bara att välja eller varför inte smaka på både)


Kommentarer
Postat av: Anna Jonsson

Oh va gott det lät Linda!!! Det där måste ni bjuda oss på när jag kan börja äta som vanligt igen:) Ha nu en super mysig afton!!! Pussar och kramar

2010-09-11 | 22:21:05
URL: http://trettipluss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback