Mys på Söder med Älsklingen

Datum: 2010-09-02 Tid: 14:29:31

Åkte in till stan/Söder vid lunchtid och strosade omkring hand i hand och myste. Gick in i några butiker, vi hittade bla lite nya snygga sängkläder på Hemtex som vi blev sugna på =)
Luncha gjorde vi på "Medis Kök & Bar" på Medborgarplatsen, vi åt en varsin grillbiff med baconlindad sparris och chilibea. Det var riktigt gott, men tyvärr alldeles för lite mat för både mig och Magnus. Ett riktigt lunchhak för alla "kontorsråttor" som sitter hela dagarna och inte gör av med någon energi och inte behöver så stora portioner.

Så det fick bli en fika därefter på "Coffehouse", jag drack varm choklad och hoppade sötsaker, medans Magnus drack kaffe och åt en kanelbulle, gissa om den såg god ut ;)

Eftersom Magnus inte blev mätt efter lunchen så började hans mage skrika efter mat rätt snabbt igen så då var det bara att bege sig hem igen. Tur var väl kanske det, för då kom regnet.

Kröp ner i sängen tillsammans, jag började läsa min nya bok och Magnus spelade tv-spel. Sedan hann vi även med lite massage och några avsnitt av "Andra avenyn", jag får aldrig nog, den serien är så bra.
Strax efter kl 22.00 så dök pappa upp så då gjorde vi lite kvällsfika, drack te osv.
Och vid tolv så var det sovdags......



 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback