Höstmys

Datum: 2010-09-13 Tid: 16:47:05

Idag var det riktigt höstväder ute, småkyligt i luften då det blåste en del och solen tittade fram då och då. Vid lunchtid så mötte vi upp Leo och hans söta dotter Leona på "Mälarpaviljongen" för att käka lite. Efter en stund fick vi sällskap av ett par till (Oscar, Kim och deras Noel). Vi tog alla en varsin cheeseburgare med rotfruktschips, coleslaw, saltgurka mm...åh så gott det var. Älskar verkligen Mälarpaviljongen, det ligger så mysigt vid vattnet och så har det så mycket gott. Bäst är det ju på sommaren när man kan ta ett glas rosé till maten, men det är mysigt nu med då man kan linda in sig i en filt och njuta av en varm choklad i trevligt sällskap.

Söta Leona!





Underbara Mälarpaviljongen...



Leo och hans lilla Leona!



Älsklingen min!



Den mumsiga hamburgaren =)



Åkte sedan till Kvantum och köpte lite snarr som jag ville ha till kvällen då det inte blev något igår då det var lördag. Kröp ner i sängen under våran gosiga nyinköpta filt och mumsade gottis och kollade på film hela kvällen. Vi såg "The Twilight saga - Eclipse" och "Robin Hood".



Om filmen:
Bella och Edward är nu återförenade i Forks, men är Edward det slutgiltiga valet? Medan Bella slits mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap till Jacob så närmar sig datumet för hennes förvandling till vampyr med stormsteg. Samtidigt börjar det ske en rad oförklarliga mord i den närliggande staden Seattle...

Så tyckte jag:
Inte den bästa tyvärr men ändå mycket bra. Har man se de två första så ska man självklart även se den här. Spännande och romantisk....

++++



Om filmen:
Historien om en bågskytt i Kung Rikard Lejonhjärtas armé som slogs mot de invaderande fransmännen i 1200-talets England. Filmen tar sin början efter Rikards död och belägringen av Chalus-Chabrol och visar hur denne man snabbt blir impopulär hos den nyligen krönte prins John och den engelska adeln.

Så tyckte jag:
En mycket bra film. Jag tycker att Russel Crow är lika grym som alltid. Sen så är jag rätt svag för filmer som denna.

++++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback