Going to Deutschland

Datum: 2010-10-01 Tid: 11:09:29

Onsdag den 29 september så åkte jag, Magnus och Pappa till Tyskland. Planet lyfte från Skavsta flygplats vid 14.30 och dit tog vi oss med bil. När vi efter ca 1 tim hade landat i Lubeck så blev vi upplockade av en snubbe som sedan körde oss 2 tim utanför Lubeck, till bilfirman där vi skulle köpa våra bilar.

När affären var klar så var det bara att hoppa in i bilen och börja vår resa hem igen. Snabba puckar! Men först ett stopp på "Calles" för att köpa med oss lite alkohol. 21.10 rullar vi in på Calles och ser att de för 10 min sedan hade stängt, så typiskt! Hela sommaren har de tydligen haft dygnet runt öppet. Så vi bestämde oss för att sova i husbilen på parkeringen över natten och stå på dörren vid 05.00 när de öppnade. Och vi var inte ensamma kan jag lova, det var fler än vi som tänkte detsamma =)

Det fick bli Mc Donalds till middag....inte så gott men det var det som fanns att erbjuda. Sedam blev det läggdags redan vid 22.00 för att orka upp vid 05.00 och sedan köra bil i många timmar.
Det kändes väldigt "glammigt" NOT! Hihi....men, men livet ska ju inte alltid vara en fest.

tyskland



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback