De senaste 2 veckorna

Datum: 2010-10-17 Tid: 15:34:50
Tänkte uppdatera min blogg lite om vad jag har gjort de här 2 veckorna då jag inte haft tid att sitta framför datorn. De dagarna som jag inte har nämnt, de dagarna har vi bara ägnat oss åt huset. Detta är inget ni kanske vill läsa men jag skriver detta för min egen skull, då detta med bloggen är min dagbok.

Måndagen den 4 oktober fyllde min kusin Elin 4 år så då var vi där på kalas och åt en massa gott och Elin fick en massa fina presenter, bla en lila tuff skinnjacka (som blev en stor favorit).

Tordagen den 7 oktober var Magnus första dag på sitt nya jobb "Mitt hjärta". Själv så åkte jag ner till Sthlm tillsammans med pappa över dagen för att äntligen få sälja min tanblekningsmaskin. Som egentligen blev såld i april men först nu kom hon och hämtade den och gav mig de sista pengarna. Vilken lättnad! Ännu ett problem ur världen.

Lördagen den 9 oktober så var vi först i huset hela dagen. Och vid 17-tiden så gick vi på Palladium och firade min farbrors tjej Anna-Lenas 35 års dag. Där vi åt, drack, umgicks och hade trevligt allihopa. Strax innan 20.00 så kom Helena och hämtade mig så åkte vi hem till Sara där vi fortsatte kvällen med mer cider, lite snacks och en massa tjejsnack, riktigt trevligt....hoppas att vi kommer att göra om det snart igen tjejer.

Söndagen den 10 oktober då fyller både min moster Kicki 50 år och Anna-Lena 35 år! Grattis till dem! Upp och hoppa redan klockan 08.00 en söndag, det är ångest. För att vid 10.00 plocka upp mormor för att åka till Hudiksvall och fira moster. Hann även med att träffa mina underbara kusinbarn Tim och Ida (Ida har nyss lärt sig gå, hon är ju sååå söt och duktig).

Måndag den 11 oktober då hade världens bästa kusin Linda (jag alltså) lovat att köra min kusin Julia på hennes handbollsträning, samt hennes kusin Hanna. Bella ville också följa med och titta och det fick hon om hon lovade att lära sig sin läxa och det såg jag till att ordna (rättstavning). tyckte att flickorna hade varit så duktigta så efter träningen så bjöd jag dem allihopa på varsin glass, gissa om de var nöjda?!

Tisdagen den 12 oktober då var det dags för kusin Bella att få skjuts till sin handbollsträning och då ville självklart Julia också följa med =) Tror att de är rätt glada att kusin Linda har flyttat hem =) Även idag så lyckades de tjata till sig en varsin glass och lite annat smått och gott ;) men vad gör man inte för dem?!

Torsdagen den 14 oktober åkte jag och pappa till Sthlm

Fredagen den 15 oktober så hade pappa och jag en hel del ärenden att uträtte i storstan. Vi hann även med ett besök på Bauhouse där vi köpte klinker till entrén samt kristallmosaik till köket. Stannade även till på H&M och shoppade en del.

Lördagen den 16 oktober fullt ös i huset

Söndagen den 17 oktober är ingen bra dag....usch, fy, blä, känner mig inte alls i form. Har halsbränna, mår illa, huvudvärk, trött och slö i kroppen så idag fick pappa och Magnus åka själv till huste. Jag har ändå inget där att göra just nu. Mamma och jag åkte på Lilla K och tog en fika på eftermiddagen och resten av dagen så har jag bara suttit och ritat, planerat vårat hus (invändigt).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback