En snöblaskig shoppingdag i Sthlm

Datum: 2010-11-10 Tid: 17:48:06
Klev upp klockan 06.30 och klockan 08.00 satte jag mig i bilen och åkte mot Sthlm. Väglaget var jättebra fram tills jag rullade in i Sthlm då började det blåsa och komma snöblandat regn. Åkte hem tilllägenheten och lämnade bilen och packning för att sedan ta t-banan in till stan.

Då var det äntligen dags för lite shopping, kände mig jätte taggad att bränna pengar. Men när vädret var som det var så var det inte roligt, jag ville bara handla det jag skulle ha och åka hem igen. Lyckades i allafall få med mig nytt löshår, en rockig klänning till lördagens fest, lite coola nätstrumpbyxor och handskar. Det blev också lite smått och gott från Make Up Store =) Gick och käkade en mumsig skaldjurssallad på Café Hurtig och läste nya Amelia. Ute så öste regnet och snön ner, mitt hår var förstört, kläderna var blöta och skorna ännu blötare....brrrr vad jag frös.
Köpte med mig lite mat till kvällen och åkte hem, kröp ner i soffan med mitt sköna duntäcke och några tända ljus och där satt jag resten av kvällen och tittade på några avsnitt av One Tree Hill.

Jag har gått och varit nervös hela dagen idag....Det är nämligen så att världens bästa pappa är och opererar sig idag. Jag har inte hört ett ljud från honom på hela dagen......usch vad jobbigt! Mamma ringde till sjukhuset senare på kvällen och kollade med sköterskan hur det var. Och allting verkade ha gått bra, han mådde bra men var för trött för att prata. Skönt att veta, nu kan man i allafall sova gott.

Här är klänningen och handskarna som jag har köpt till lördagens fest meds temat "Rock"!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback