Sminkjobb "Cocktail"

Datum: 2010-05-15 Tid: 18:29:56

Har sovit mycket dåligt i natt, känns knappt som att jag har sovit alls. Klockan ringde strax innan 06.00 men jag drog mig i några minuter innan det var dags att börja göra sig i ordning. Strax innan 07.00 så vaknade resten av sällskapet, Micke, Therese, Ella och Agnes. Hann inte umgås så mycket på morgonen då jag hade lite bråttom att komma iväg till jobbet.

07.15 klev jag på t-banan som tog mig till till Liljeholmen där jag sedan tog tväris till Luma.
Idag var det plåtning för "Nixa" igen, fortsättning på temat "Cocktail" men även omslagsbilden till "brud" som togs utomhus. Det var jag och Mahlin som jobbade tillsammans idag igen och samma modeller som sist. Jag jobbade halvdag (4 tim) så det gick bra, tiden bara rann i väg. Mahlin hade köpt en ny tång "conical" så hon provlockade mig med den och stylade till mig så jag blev riktigt hot! En sån måste jag också köpa mig, jag bara måste ha en, det blev så otroligt snygga och hållbara lockar av den.
Wella Conical!

Pro Curl Conical

Och klockan 12.00 var det dags för mig att gå hem för dagen. Magnus & Micke och tjejerna kom och hämtade mig så gick vi till restaurang "Phuket island" i Hammarbysjöstad och käkade lunchbuffé.
Åkte hem och lämnade av alla min jobbprylar så tog vi t-banan in till Gamla Stan. Strosade runt lite bland alla människor och så stannade vi självklart till vid ett av Gamla stans alla "glasshak" och köpte varsin glass.
För mig fick det bli en nygräddad våffla med smakerna: daim, jordgubb & rabarber och saffran & honung, mums!

När vi kom hem så slappa vi i soffan hela kvällen, käkade lite tacos till middag och tittade sedan på "Talang 2010". Det var två musiker som gick vidare, 14 åriga Jill och norske Stephen. Helt rätt tycker jag!
Jag tror nästan att det kan vara unga Jill som tar hem segern i Talang 2010.

Bilder kommer.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback