provsminkning brud

Datum: 2010-05-23 Tid: 22:33:06

Vaknade till regnet i morse då vi sov med öppen balkongdörr....regnet verkligen öste ner. Vart tog sommarvärmen och solen vägen?
Efter att ha ätit frukost så började jag med att göra mammas naglar, med den nya tekniken/gelén som jag lärt mig. Men ringelrosslig som man är så gick det si så där i början, jag är ju så petig och perfektionist när jag ska göra naglar så det tog ju lite tid. Så efter 1 tim så hade jag gjort 4 naglar....men, men träning ger färdighet. Så det är bara att öva och öva så kommer nog detta gå galant så småningom.

Klockan 12.00 så gick jag till Lena´s salong "Pebbles" på stan för att göra en prov make up på hennes vännina Lisa. Efter lite prat och diskussion om hur hon ville ha det så körde vi igång, och när vi var klara så verkade hon riktigt nöjd. Hoppas verkligen att hon blev det, då hon provat andra och inte blivit det. Jag hade även lovat Lena att göra 2 olika sminkningar på henne, så hon fick två olika ögon. En sotning i mullvad/grått/svart och en turkos/blå sminkning.

Lite av mitt smink...



Lisa får lite färg på ögonlocken.....



Det blev en snygg, varm, mjuk och fräsch sminkning.....






Lena ser lite skitzo ut med sina två olika sidor =)
Det roliga är att så här gick hon och handlade när vi var klara =)



Magnus kom och hämtade mig när jag var klar så slapp jag gå hem i ösregnet. Vi såg till att packa klart allting innan det var dags för mig att göra klart mammas naglar.
Käkade lite middag innan det var dags att åka hem till Sthlm. Eftersom pappa skulle följa med så var han gullig och körde hela biten.


Kommentarer
Postat av: Lena

om det bara vore att jag var o handlade med dessa ögon, jag var ju på Lilla K o fikade bland folk oxå :)

2010-05-24 | 09:38:50
URL: http://lenapebbles.blogg.se/
Postat av: Lena

åh vi vart skitnöjda båda 2, kolla får du se att lisa skrivit på min blogg :)

2010-05-24 | 09:40:03
URL: http://lenapebbles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback