Nya skor från USA

Datum: 2010-05-27 Tid: 13:44:20

Onsdagens träning bestod av 1 tim styrketräning och 35 min kondition (intervaller på crossen, 500 kalorier). När vi kom hem så blev det lite mellis, en dusch och sedan lunch innan vi gav oss i väg in till stan.



Hade några ärenden att utföra, bla köpa löshår till tjejen jag ska sminka till balen. Hon hade beställt löshår av en frisör i Bollnäs och hon skulle ha 2.500:- för det, vilket rån.) Så då fixade jag det för 1.000:- i stället så kan hon lägga sina 1.500:- som blev över på något annat. Köpte även lite smink till Lena och Lisa i Bollnäs, det ända jag köpte till mig själv var en ny mascara.

Tog en varsin glass på ett café där de tillverkar egen hemmagjord italiensk glass, mums! Satt där i solen och njöt av våran glass och tittade på alla människor som gick förbi. Mycket trevligt!

Åkte sedan hem och stannade då till på posten och hämtade ut ett paket som kommit hela vägen från USA. Och i det paketet låg det 2 par converseskor från Tania i Nebraska. Åh vad glad jag blev =)
Ett par röda och ett par rosa... I love them!

 

Tittade på bla "Arga snickaren" och "Göta Kanal 3 - Kanalkungens hemlighet" igår.



Om filmen:
Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år? Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar… Kronofogden jagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andra kör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal.

Så tyckte jag:
Vad ska man säga??? En film som man bör se, även om det var en riktigt floppfilm. Varför gör man en tredje film?
Pinsamt.....
Den kunde ha varit så mycket bättre med helt ok skådisar som det ändå är.

+


Kommentarer
Postat av: Lena

smink e bra :)

2010-05-28 | 01:47:23
URL: http://lenapebbles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback