Grill och lördagsmys

Datum: 2010-05-03 Tid: 09:54:35

Sovmorgon är väl de bästa på helgerna, jag sov till 10.00 och Magnus hade ställt klockan på 08.00 (en lördag, han är tokig) men han skulle ju göra det sista på bilen. Vi kände inte alls för att ge oss ut i det regniga vädret och träna så vi sket i det idag. I stället åkte vi ner till stan och tog en fika med Patrik"Pim´s". Eftersom det var lördag så delade jag och Magnus på en brownie/kladdkaka. Vi satt där bra länge och pratade en massa skit. Det var jättelänge sen vi träffade Patrik och Line, sist var på Nyår. Men Line jobbade på Stadium idag så det var bara Patrik som kom och fikade. Trevligt!

Åkte hem och kröp ner i sängen och vilade i ca 1 timme, vi var ju så trötta och ville vara pigga när vi ska på middag ikväll. Det är ju så gött att sova middag så där mitt på dagen, bara slumra till i så där 1 tim, i love it!
Gjorde oss sedan i ordning för lite grillafton hemma hos söta Thomas & Elina och plingade på deras dörr strax innan kl 18.00.



De bjöd på en underbar middag bestående av grillspett, hemmagjord potatissallad, olika såser, majskolvar, bröd mm. Åh vad gott allting var, jag älskar verkligen sommaren när man börjar kunna grilla ute, allting smakar ju så gott. Micke dök upp vid 19-tiden och gjorde oss sällskap innan han skulle i väg och jobba som vakt på krogen vid 21.00, det var synd att han inte kunde stanna längre men han kommer ju och hälsar på oss om 2 veckor =)
Till efterrätt blev det stora, röda härliga jordgubbar med 3 olika sorters glass, alla från Sia, (Kaktus/lime, blåbärsorbet och knäck). Mums, mums!



Vi var så proppmätta efter att ha tryckt i oss allt det så det fick bli en promenad direkt efter maten. Vi gick förbi ett område där nästan alla hus är nybyggda funkisvillor och gissa om det fanns mycket att vila ögonen på, jag hade kunant tänkt mig flera stycken. Sedan började det regna och då var det inte lika skönt längre så då skyndade vi oss in i värmen igen. Och Thomas dukade fram en underbar godisbuffé som han kallade det ;) men det är ju lördag så det var ju bara att forstätta frossa ;)
Att alltid tiden ska gå så fort när man har trevligt, vips så var klockan halv ett och det var dags att bege sig hem och sussa. Thomas och Elina var så gulliga och skjutsade hem oss så slapp vi gå hem i det kalla, regniga vädret. Och så fick vi ju provåka deras sprillans nya, vita och snygga volvo.

Vi har haft en mycket trevlig och underbar lördag och hoppas att vi snart får göra om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback