En mysig lördag

Datum: 2010-05-23 Tid: 22:19:29

Började dagen med att följa med mamma till Mobackens och köpa en massa blommor till trädgården. Vi passade även på att ta en fika i solen på deras trevliga uteservering.





 


När vi var klara där så åkte jag och Magnus vidare till mormor och Harald som var i sommarstugan. Köpte med oss lite fika som vi avnjöt på deras nybyggda uteterass. Åh vad varmt och skönt det var, solen värmde och vinden var stilla. Det var nästan så att jag blev sugen att ta mig ett dopp ;)

  

När vi kom hem så stog pappa i köket och lagade mat och bakade, han gjorde rostbiffsstek med hemmagjord potatissallad och så till efterrättt blev det pavlobakelse med jordgubbar och hemmagjorda chokladbiskvier. Gissa om man var proppmätt efter att ha tryckt i sig allt det, men gott var det.



Magnus gav mamma lite massage idag igen, snacka om att hon mådde...hon önskade nog nästan att vi bodde hemma ;) sedan bröt han lite i pappas rygg ;) men min rygg fick vara utan idag :(
Alla var så trötta på kvällen så det blev inte ens någon film utan vi satt mest och pratade och myste framför ingenting tills det var dags att sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback