En dag i sportens tecken

Datum: 2010-05-30 Tid: 11:32:52

När vi kom hem vid 16-tiden så fick det bli en sen lunch och så tittade vi på champions leage semifinaler i handboll mellan Barcelona - (ryska mästarna) och sedan var det THW Kiel - Seudad real. Och idag (söndag) väntar finalen som spelas av Barcelona - THW Kiel. Det är mycket handboll här hemma =)

Och vid 19.30 så var det dags för ännu mera sport, då var det en vänskapsmatch mellan Sverige och Bosnien hemma på Råsunda. En mycket bra match, där det verkligen hände massor. Man kan säga att det var nykomlingarna afton (ynglingarna från förra årets U21 succelag). Martin Olsson, Markus Berg och Ola Toivonen var det som stog för Sveriges fyra mål!!!! Det var länge sedan man såg Sverige spela så bra och att vi fick några mål. Det är verkligen så tråkigt och synd att vi inte tog oss till VM....det suger verkligen!
Jag hade verkligen sett fram emot att få ha min snygga sverige fotbollströja på mig i sommar i Kungsträdgården, framför storbildstv´n och alla männiksor, tänk vilken folkfest det hade kunnat blivit.

Efter all sport på tv´n så kröp vi ner i sängen och jag fick lite massage i vanlig ordning medans vi tittade på den gamla filmen "Men of honer". Mycket bra film, som man kan se om och om igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback